medjimurjepress@gmail.com

Zabavni hit mjeseca pripao klapi Rišpet

Jedna od naših najpopularnijih klapa svojim je vedrim i ljetnim hitom Maka maka, ostvarila titulu zabavnog hita mjeseca srpnja! Poletni ritam i zabavni stihovi ove pjesme oduševili su radijske postaje ovog ljeta.

Glazbu za singl, koji je klapa Rišpet izvela na ovogodišnjem Splitskom festivalu, potpisuje osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara, stihove je napisala Lući Tukić, a za aranžman je zaslužan Leo Škaro.

Klapa Rišpet ovom pjesmom još jednom potvrđuje status jedne od najpoznatijih i najtraženijih klapa. Premda su češće skloni predivnim baladama, nimalo ne zaostaju i u ovakvim  veselim pjesmama koje vam garantiraju odličan provod.

Ovim je povodom Ivo Amulić iz Klape Rišpet istaknuo: “Trebala je biti to jedna ljetna, prpošna pjesmica koju bi izvodili na našim koncertima diljem Dalmacije, pjesma je našla put do publike, no nažalost ove godine nema toliko koncerata i toliko nastupa, no eto, svejedno ćemo ju izvoditi i na tim rijetkim mjestima na kojima budemo nastupili.

Ovu nam pjesmu donosi Hit Records.

Prvi na listi zabavnih hitova emitiranih na radijskim postajama u srpnju, ovaj je singl predstavljen ujedno i na DMC televiziji. Zabavni hit mjeseca srpnja otkriven je u emisiji Ritam zabavne glazbe Powered by HDU, koju premijerno možete pogledati svakog prvog četvrtka u mjesecu, a reprize i liste Top 10 zabavnih hitova kroz cijeli mjesec. Uz klapu Rišpet, na listi su se našli i Mejaši, Ljubavnici, Goran Karan te drugi.

Cjelokupni popis zabavnih hitova temelji se na listi HR Top 40, jedinoj službenoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja u Hrvatskoj.

Pjesme s liste možete poslušati na kanalima Hrvatske diskografske udruge:
  spotify .

Fotografija: P.K.

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*