Međimurje Press
Diskografija

Zdenka Kovačiček se vraća visoko na Top listu prodaje

Na prošlotjednu Top listu prodaje vratilo se albumsko izdanje Konstatacija jedne mačke pjevačke dive Zdenke Kovačiček. Izdanje se vratilo na 6. mjesto liste, a dolazi iz Dancing Beara te se na njemu mogu naći pjesme JakaPozitivan primjerak, Nisam dobra za zbogomLove, love, love i  Konstatacija jedne mačke.

Stihove Slavice Maras, Konstatacija jedne mačke, uglazbio je Zdenkin dugogodišnji suradnik Marko Tomasović, dok je za aranžman zadužan Hrvoje Grčević. Pjesmu je popratio i video spot u kojem Zdenka svojim glumačkim sposobnostima uveseljava i energizira svojom pozitivnom i razigranom energijom.

Untitled design (72)
Zdenka Kovačiček, Konstatacija jedne mačke, Dancing Bear

Od novih ulaza na listu bilježimo album Od daha do gordih legendarnog gitarista Zlatka Manojlovića koji se nalazi na 16. mjestu, zatim njemu za petama na 18. mjestu nalazi se Lili Gee i album Ispod kože. Na 22. mjesto liste ušao je također i album 55. FDK Omiš 2021. – Nove skladbe raznih izvođača, a sva nam tri nova ulaza dolaze iz izdavačke kuće Croatia Records.

Untitled design (74)
Od daha do gordih, 
Ispod kože 55. FDK Omiš 2021. – Nove skladbe

KUD Idijoti su se s albumom Megapunk popeli na 1. mjesto liste. Radi se o reizdanju albuma iz 1995. godine koje nam donosi Dancing Bear.

Glavni razlog objavljivanja vinilnog reizdanja je činjenica da Megapunk duže vremena nije bio dostupan na vinilu, a potražnja za njim u tom periodu bila je neprestano prisutna, dozanjemo od autora i gitarista benda KUD IdijotiSaleta Verude.

Untitled design (47)
KUD Idijoti, Megapunk, Dancing Bear

Eric, mladi talentirani pjevač u usponu, s novim je albumom I Am Eric na drugom mjestu liste (Universal Music Hrvatska), a na trećem mjestu slijedi ga Željko Bebek s albumom Mali oblak ljubavi koji nam dolazi iz Croatie Records.

Na Top listi prodaje stranih albuma prvi je Maneskin s albumom Teatro D’ira – Vol.1 koji na naše tržište donosi Menart. Iz Menarta nam dolazi i izdanje na drugom mjestu – Miles Davis i izdanje Kind of Blue. Treće mjesto zauzima Delta Kream izvođača The Black Keys koje nam donosi Dancing Bear.

Tjednu Top listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje i internetskih trgovina diskografskih kuća.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

Top lista prodaje_domaća_27. tjedan
Top lista prodaje_strana_27. tjedan

HDU

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja