Međimurje Press
Festivali

Predstavljamo sudionike Međimurskog festivala “Ljubo Kuntarić”

SONJA AGATA BIŠĆAN

Sonja Agata Bišćan je hrvatsko- poljska kantautorica i multi- instrumentalistica. 2011. je završila srednju glazbenu školu sa smjerom flaute, a 2010. je počela učiti solo pjevanje.Nastupala je dosad na mnogim festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu. Nastup na Imagine Festival u Zagrebu 2010. joj je donio nastup na međunarodnom festivalu 2011. u Sibiu (Rumunjska). Na festivalu Svjetlost dolazi u HNK Zadar osvja nagradu za najbolju glazbu, a u svibnju 2015. je nastupila i pobijedila na festivalu Bonofest u Vukovaru. U lipnju je nastupila na Carpathia Festivalu u Rzeszowu (Poljska), a u rujnu Povijesnom muzeju u Haagu u sklopu Noći muzeja.Trenutno trenutno studira pravo u Nizozemskoj i pjevanje u Poljskoj.

ZORAN CILENŠEK

Zoran Cilenšek je glazbenik koji se glazbom počeo baviti 1989. godine, a 1990. snimio je debitantski album “Slovenec sem” u suradnji s Božidarom Wolfand-Wolfom (grupa Rendezvous). Album je bio iznimno uspješan, prodan u 25.000 primjeraka i osvojio srebrno izdanje.

„Ti si meni bila sve“ s pjesmom s kojom će debitirati na ovogodišnjem MEF-u ostvario je sa svojim dugogodišnjim autorskim timom Josip Pokupec, Senka Seljan.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja