medjimurjepress@gmail.com

Ljeto u gradu Zrinskih od 25. lipnja do 10. srpnja!

SA DANAŠNJE PRESS KONFERENCIJE ODRŽANE ISPRED GRADSKIH UREDA POVODOM NADOLAZEČE MANIFESTACIJE “LJETO U GRADU ZRINSKIH”, ORGANIZATORA DVIJE LIJE

Svečano otvorenje počinje 25. lipnja u petak u 21 sat u Atriju Starog grada Zrinskih koncertom Andreja, Rundek i Ekipa “Ftičeki”, u subotu 26. lipnja Fox bar organizira koncert in Memoriam Emil Veliki- dub/reggae. Nedjelja, 27. lipnja u Atrij Staroga grada Zrinskih 21 sat stiže kazalište HISTRION „Tajkuni” (Miro Gavran) redatelj: Zoran Mužić.

Iako će se ovogodišnje izdanje događati u nešto skromnijem izdanju, kako je napomenuo organizator Robert Lisjak, kvaliteta programa neće izostati ni ove godine. Svi programi počinju u 21 sat, a važno je naglasiti kako su svi programi besplatni, ali zbog ograničenog broja osoba na događanjima svoju besplatnu ulaznicu posjetitelji moraju osigurati na vrijeme i to u TZ Grada Čakovca. Dostupne su već od sutra 18.lipnja 2021.godine.

Gradonačelnica Ljerka Cividi rekla je da se nakon prošlogodišnjeg izostanka Ljeta u gradu Zrinskih, ove godine manifestacija nastavlja uz reducirana sredstva potpore Grada Čakovca.

Svi programi bit će održani uz poštivanje važećih epidemioloških mjera.

Zamjenski prostori u slučaju lošeg vremena:
Dvorana Centra za kulturu
Mala scena „Vinko Lisjak”

Organizator zadržava pravo izmjene programa.

P R O G R A M

(rd)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*