Međimurje Press
Grad Čakovec

Čestitka gradonačelnice Grada Čakovca Ljerke Cividini povodom blagdana Uskrsa

„Poštovane i drage Međimurke i Međimurci, Čakovčanci i Čakovčanke!

Dok se približavamo radosnoj prigodi Uskrsa, ispunjena sam osjećajem zahvalnosti i nade za našu zajednicu. Uskrs je vrijeme obnove, promišljanja i zajedništva, podsjeća nas na vrijednosti koje nas povezuju kao dio ovog prekrasnog grada.

U duhu Uskrsa, prihvatimo priliku da jedni drugima pokažemo dobrotu, suosjećanje i dobru volju. Okupljajući se s najmilijima na proslavi blagdana, sjetimo se i onih koji se možda nalaze pred izazovima ili nedaćama te pružimo ruku podrške i solidarnosti.

Naš grad napreduje upravo zahvaljujući raznolikosti svojih ljudi i bogatstvu svojih tradicija. Bez obzira na naša individualna uvjerenja ili porijeklo, Uskrs neka nam posluži kao snažan podsjetnik na zajedničku ljudskost koja nas sve ujedinjuje. Vrijeme je da ostavimo po strani naše razlike i okupimo se podržavajući i podižući jedni druge u trenucima potrebe, s ciljem zajedničkog prevladavanja prepreka te stvaranja svjetlije budućnosti za naše mlade.

Potičem svakoga od vas da odvojite trenutak tijekom ovih blagdanskih dana, kako biste cijenili sve blagoslove u svom životu, i sve što je u vašoj moći velikodušno podijelili s drugima. Bilo kroz djela služenja, izraze ljubaznosti ili jednostavno slušanje, utjelovimo pravi duh blagdana i napravimo pozitivnu razliku u životima naše zajednice. Budimo veliki duhom i srcem, kao što to naš kraj najbolje zna!

Svim žiteljima Međimurja i Čakovca, u svoje osobno ime i u ime Gradske uprave, želim sretne i blagoslovljene Uskrsne blagdane!

GRADONAČELNICA

Ljerka Cividini, mag.ing.traff./univ.spec.oec.“

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja