Međimurje Press
Policija

Policija u akciji „Zajedno do veće sigurnosti“ u Nedelišću

S mobilnim preventivnim centrom policije i u suradnji s općinom Nedelišće provedene preventivne aktivnosti

U ponedjeljak, 6. svibnja u Nedelišću, Ulici maršala Tita, policijski službenici Policijske postaje Čakovec proveli su preventivnu akciju „Zajedno do veće sigurnosti“ koristeći se Mobilnim preventivnim centrom policije. Akcija je provedena u suradnji s općinom Nedelišće, a info punktu policije osobno je pristupio i načelnik općine Nikola Novak.

Preventivna akcija provedena je u cilju podizanja razine sigurnosti i njihove imovine na području općine Nedelišće kojom prilikom su mještani dobili savjete od policijskih službenika, kako se zaštiti od krađa i provala u kuće, stanove, vikend – kuće, automobile i kako na primjer zaštiti svoj bicikl.

Predstavljena je preventivna akcija „Web heroj“ te gdje se građani o toj preventivnoj kampanji mogu informirati. Dijeljeni su savjeti o sprečavanju krađa identiteta SMS-om, o lažnim stranicama banaka, krađama identiteta pozivom te o mrežnim krađama identiteta.

Nastavno je i predstavljeno zanimanje policajac/policajka te Mobilni preventivni centar.

Info pultu pristupilo je mnoštvo mještana kojima su podijeljeni razni privjesci Vijeća za prevenciju međimurske županije, letci „Zajedno do veće sigurnosti“ Policijske uprave međimurske, letci „Web heroj“ i dr.

(Nenad Risek)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja