Međimurje Press
Grad Prelog

U Oporovcu svečano otvoren Sportski park Damir Dominić

Svečano je bilo u Oporovcu, u utorak, 30. travnja. Naime, Gradsko vijeće Grada Preloga donijelo je, na svojoj prvoj ovogodišnjoj sjednici, održanoj 21. ožujka 2024. godine, Odluku o imenovanju parka u Oporovcu, imenom Sportski park Damir Dominić, u spomen na istaknutog sportskog i društvenog djelatnika Damira Dominića.

U utorak poslijepodne, tako je u Oporovcu održana kratka svečanost otvorenja obnovljenog prostora u Oporovcu, koji sada nosi ime Sportski park Damir Dominić. Na Spomen ploču Damiru Dominiću, na početku svečanosti, cvijeće su položili članovi obitelji Dominić, dok su svijeće ispred Spomen ploče upalili predstavnici Grada Preloga te Nogometnog kluba Galeb Oporovec.

Svima su se kratko obratili Ivan Sokač, ispred Nogometnog kluba Galeb iz Oporovca te gradonačelnik Ljubomir Kolarek. U ime obitelji svima se zahvalio Martin Dominić, a nakon toga, uz himnu Galeba, članovi obitelji, mama Anđela, supruga Suzana te sinovi Luka i Martin, simbolično su otkrili ploču s nazivom „Sportski park Damir Dominić“ te prigodnom sadnjom drveta obilježili ovaj dan.

Nakon otvorenja odigrala se i nogometna utakmica između „Oporovčana“ i „Legendi Galeba“, a nakon nogometnih uzbuđenja uslijedilo je i druženje uz Mustač Band. Kao i mnogo puta za vrijeme svog bogatog života, Damir Dominić okupio je brojne prijatelje, nogometaše, sportaše, društvene djelatnike iz cijelog Preloga i Međimurja.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja