medjimurjepress@gmail.com

Promovirana knjiga „Ja bih to drugačije“ Danijele Krobot

Na privatnom imanju obitelji Sinković i Horvat, između Otoka i Preloga, održana je promocija knjige Danijele Krobot „Ja bih to drugačije“. „Cijeli moj život vezan je uz prirodu i ovakva promocija knjige, u prirodi, sa meni dragim ljudima, jedino je što je bilo moguće“, rekla je autorica.

U jednom od osvrta, Željka Žganec Peras zapisala je ovako: „Ova je knjiga intimni putopis u kojem nam autorica, hrabro i bez zadrške, opisuje svoj put kojim se tek nekolicina usudi kročiti. Autorica nas nježno i s ljubavlju poziva da joj se pridružimo u slavljenju svega onoga što život čini autentično našim“.  Predgovor knjizi napisala je Emilija Kovač, koja je bila zadužena i za lekturu teksta.

Uz Željku Žganec Peras, osvrte su u knjizi zapisali Zvonimir Tumpić, Petra Supina i Janja Matanović, a naslovnicu je oblikovao Nenad Podgorelec.

Danijela Krobot je kineziologinja, pasionirana trkačica, učiteljica, zaljubljenica u prirodu, planinarenje, sve oblike kretanja i duhovnost. „Danijela ne piše o sebi za sebe: postavlja se u ulogu svjedoka i, gotovo da kažem, nagovaratelja na hrabrost prihvaćanja osobnog rješenja i rizika koji proizlazi iz takvig odabira jer rizik je, kako god uzeli stvari, neizbježna i jedina sigurna točka naših života. Hod neprovjerenim stazama nešto je tjeskobniji od konvencionalnih ponuda zbog nepostojanja kontrolnih točaka na njima i pomoći dionika, no upravo zato takav put nepogrešivo uzme mjeru odvažnima i nagradi ih nenadoknadivim iskustvom. O svojoj mjeri Danijela svjedoči ovom pričom“, zapisala je u predgovoru Emilija Kovač.

Kroz program promocije vodio je Željko Sokač, a u programu predstavljanja, glazbenim su točkama sudjelovali autoričini bivši i sadašnji učenici, Karlo Solomun i Kiara Cenko.

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*