Međimurje Press
Izbori

Konferencija za novinare Sjepana Kovača i Zorana Vidovića!

NISMO KUMOVI!

Želim zahvaliti svim biračima koji su izašli na izbore, čestitam svim kandidatima na ostvarenim rezultatima. Posebno zahvaljujem biračima koji su glasali za mene – započeo je svoje izlaganje pred novinarima na  današnjoj konferenciji Stjepan Kovač.

“Zoran Vidović i ja ušli smo u drugi krug s najvećim brojem glasova, što samo po sebi govori da građani Čakovca vide i prepoznaju smjer našeg djelovanja. Vjerujem da će tako biti 30. svibnja nakon drugog kruga.

Kandidirali smo se jer sve one projekte koje smo započeli (i koji se grade i koji će početi, a prezentirali smo ih kroz kampanju), privedemo kraju. I dalje nam je cilj ravnomjerni razvoj Grada Čakovca i svih prigradskih naselja.

Tijekom kampanje izrečeno je puno laži, neke od njih sam prijavio policiji i očekujem rezultate rijekom idućeg tjedna. Također se u kampanji puno pričalo o transparentnosti, a znamo da je Čakovec jedan od najtransparetnijih gradova u zemlji, u samom vrhu po brojnom ocjenjivanju. Imamo otvoren Proračun, registra ugovora koji su stabilni, a krenuli smo i u izradu aplikacije za treći mandat gdje će se vidjeti kuda, kamo i kako se troši novac građana.

Brojne nagrade koje je Čakovec dobio, brojna priznanja, samo su dokaz transparentnosti. Znate da smo u samom vrhu što se tiče obrazovanja, a tu je i posebna nagrada koja me čini zadovoljnim – Grad Čakovec je 2020.godine proglašen najboljim gradom po kvaliteti života i to proveden nezavisnim, višegodišnjim istraživanjem.

Pozivam na kraju naše birače da 30 svibnja izađu na izbore. Čakovec je danas bolji nego prije 4 godine. Vjerujem da ćemo Zoran i ja narednih četiri godine nastaviti radi na čelu grada i zajedno s našim sugrađankama i sugrađanima nadalje voditi brigu za kvaliteti život sugrađana. Vjerujem da ćemo u tom nastojanju i pobijediti”.

Zoran Vidović naglasio je da iza čelništva grada stoje rezultati i da će građani u drugom krugu to prepoznati i vrednovati. Rekao je da je kampanja u prvom krugu bila neobična i nije nikada bila tako prljava te dodao kako on i Stjepan NISU KUMOVI.

(rd)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja