Međimurje Press
Gospodarstvo

Kaufland u TOP 10 najpoželjnijih hrvatskih poslodavaca!

Zaposlenici na prvom mjestu

Atraktivna primanja, petodnevni radni tjedan u svim poslovnim područjima, brojne mogućnosti za razvoj karijere, uspjeh u Hrvatskoj i internacionalna snaga kompanije, kao i činjenica da Kaufland svake godine uvodi nove pogodnosti i povećava primanja svojih zaposlenika te činjenica da je u protekloj poslovnoj godini čak 98,3% zaposlenika Kauflanda imalo ugovor na neodređeno vrijeme čine recept za zadovoljne i uspješne zaposlenike koji svojim angažmanom i radom osiguravaju uspješno poslovanje tvrtke već 20 godina.
Kaufland je, unatoč poslovanju u izvanrednim okolnostima korona krize, četvrtu godinu zaredom osigurao porast primanja svojim zaposlenicima na nerukovodećim radnim mjestima. Ove su godine primanja povećana kroz neoporezive dodatke, a božićnicu s dosadašnjih 1.800 kuna u Kauflandu su povisili na 2.500 kuna, a uz to svi zaposlenici na nerukovodećim radnim mjestima u poslovnicama od ožujka primaju i povećane bruto plaće.

„Naši zaposlenici naša su snaga, a naše obvezujuće obećanje je pravedno, dinamično i učinkovito rukovođenje koje osigurava našim zaposlenicima profesionalni rast i razvoj. Dvadeset godina uspješnog poslovanja je iza nas, a uspjeh zahvaljujemo našim zaposlenicima, kupcima i poslovnim partnerima. Nastavljamo s ulaganjem u zaposlenike i stvaranjem još boljih uvjeta za rad, učenje i razvoj uz razne dodatne mogućnosti i pogodnosti. Ponosni smo na činjenicu da smo na visokom 7. mjestu najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a ovo priznanje je još jedna u nizu potvrda da su nam zaposlenici u fokusu.”, rekla je Dunja Firšt, direktorica Ljudskih resursa Kauflanda.

Ambiciozni planovi

Kaufland je u proteklih godinu dana otvorio tri nove poslovnice, čime je stvorio gotovo 150 radnih mjesta, a ambiciozni planovi širenja mreže trgovina nastavljaju se pa je tako gradnja 43. trgovine na zagrebačkim Donjim Sveticama već u tijeku. Trenutnom kampanjom Vrijeme je za nešto novo Kaufland poziva motivirane i ambiciozne osobe koje žele razvijati svoju karijeru u uspješnoj međunarodnoj tvrtki da svoj puni potencijal ostvare s njima.

„Konstantan napredak u pozicioniranju među najatraktivnijim poslodavcima u Hrvatskoj potvrđuje nam ponovno da su svakodnevna ulaganja u naše zaposlenike ispravna. Bez njih naš uspjeh ne bi bio moguć“, objasnio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj.

Sabrina Đaković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja