Međimurje Press
Izbori

LJERKA CIVIDINI: Za naš Čakovec! Idemo do kraja!

Župan Matija Posavec pozvao Čakovčanke i Čakovčance da u drugom krugu daju glas za LJERKU CIVIDINI!

Podršku su danas iskazali i i neki od novih članova Gradskog vijeća, a među njima Darko Zver iz stranke FOKUS, Dražen Blažeka HSLS, Josip Radek Hari HDSS, Josip Varga HNS.

LJERKA CIVIDINI je žena koja ima izuzetnu energiju, snažnu volju i što je najvažnije iskustvo -rekao je međimurski župan. Naznačio je važnost ravnomjernog razvoja prstena Čakovca, svakog Mjesnog odbora, ali i ne manje važnu suradnju grada i županije na korist građana.

U nedjelju 30. svibnja imamo zajedničku priliku da se okrenemo budućnosti, da radimo za naš grad. Nadam se da ću uz vaše povjerenje dobiti priliku, kako bi pokrenuli brzi i snažan razvoj Čakovca koji ima velike potencijale. Želim da mi se pridružite u projektu u kojem su na prvom mjestu građani Čakovca -rekla je Ljerka Civdini te dodala….

“Pozivam sve one kojima je stalo da naš grad bude prvi među jednakima, da izađu na izbore i mlade i one nešto iskusnije, naše umirovljenike i domaćice, sve zaposlene i nezaposlene, obrtnike i poduzetnike, sportaše i članove svih naših udruga, poljoprivrednike i proizvođače, da budu mudri, da glasaju s razumom i za našu budućnost”.

(rd)

Više u VIDEU na našoj FB stranici

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja