Međimurje Press
Zanimljivosti

Za Valentinovo besplatan ulaz svim damama u pratnji njihovih partnera!

Sve nas je iscrpila pandemija korone na ovaj ili onaj način, da smo se (pre)često zaboravili zabavljati, uživati u malim stvarima, radovati sitnicama…Upravo iz navedenog razloga  na Dan zaljubljenih 14. 02. 2022. takozvano Valentinovo u Muzeju vlakića Backo Mini Express, Gundulićeva 4, Zagreb, bit će osiguran besplatan ulaz svim damama koje dođu u pratnji tj. u paru posjetiti najveću maketu vlakova u
jugoistočnoj Europi te ujedno i petu najveću maketu željeznice Europe,uz pridržavanje i poštivanje svih epidemioloških mjera.

Ovo je naš obol ne samo da potaknemo povratak optimizma nakon korone, nego i da pomognemo demografsku obnovu u nadi da će i ovo biti od koristi. Kako muškarci više vole vlakove, želimo njihove ljepše polovice barem ovako potaknuti da im prave društvo dok uživaju u svemu što smo im pripremili u Muzeju vlakića na Dan zaljubljenih i da se ne ljute na svoje muškarce ako kod nas ostanu (kako to prosječno rade) i više od sat vremena  – opisao je Antun Urbić Backo pozivajući sve male i velike ljubitelje vlakova da posjete adresu Gundulićeva 4 u Zagrebu svakog radnog dana od 10 do 18 sati, ali i da provjere sadržaje Muzeja vlakića ovog Valentinova u Zagrebu.

Ovog Valentinova, maketom se kreću, uz vlakove, brojni mini automobili (koje pokreće indukcijska struja), autobusi, kamioni, ali i pješaci, što imaju samo još dvije makete u Europi. Na maketi se mogu kupiti i brojni vlakovi, kompozicije vlakova, makete, ali i suveniri Muzeja.

Sanela Dropulić

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja