Međimurje Press
Sport+

8. KUP GRADA VARAŽDINA I SVJETSKA LIGA ZA MLADE

Prošli vikend članovi Karate centra Šenkovec odradili su zadnje pripremne nastupe prije državnog prvenstva koje će se održati 17. prosinca 2023. u Đakovu.

Na 8. kupu grada Varaždina , održanom 9. prosinca, nastupilo je preko 380 natjecatelja iz 30 klubova iz Slovenije i Hrvatske. Iz KC Šenkovec na istom natjecanju nastupila je Mia Sabol u službenoj konkurenciji učenica 12 godina. Nakon tri odlična nastupa, u konkurenciji osam učenica, Mia zasluženo osvaja ovaj turnir i kvalitetom izvedbi pokazuje konstantan napredak u svojim nastupima. Na natjecanju je Miu pripremao za nastup Ozren Grgić.

U nedjelju, 10. prosinca, održan je turnir svjetske lige u talijanskom Jesolu (Venecija). Prvi put je na najjačem nivou natjecanja za taj uzrast nastupio i član KC Šenkovec David Faić u konkurenciji dječaka do 14 godina i bio je jedini predstavnik Hrvatske u toj kategoriji. U kategoriji su nastupila 103 natjecatelja. David je odradio odličan nastup kao četvrti u 2. skupini od 12 natjecatelja i samo je 0.3 boda nedostajalo za plasman među 4 natjecatelja koji osigurava drugi krug natjecanja.

( David je bio peti iza predstavnika Italije, Španjolske,Francuske i Ukrajine ). Na natjecanju je Davida pratio trener Tihomir Grgić.

Dejan Mihalković

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja