Međimurje Press
Sport+

MLADI MACANOVCI OPET ODLIČNI

Dva tjedna nakon odlične predstave na 1. kolu gimnastičke regije Sjever, mladi gimnastičari čakovečkog Macana opet su potvrdili sav potencijal kvalitete koje posjeduju. Ne samo da su ponovili, već su i nadmašili rezultat na 2. kolu koje je minulog vikenda bilo održano u Nedelišću.

Članovi GK Marijan Zadravec Macan bili su sjajni i u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. U obaveznom programu kod kadeta najbolji je bio Rafael Zember, a kod juniora Dominik Vidović. Tik do Vidovića na juniorskom postolju bio je Dario Radek.

I kadeti u sastavu: Rafael Zember, Ilija Horvat, Alex Hrešć, Roko Juričan i Natan Gašpar i juniori: Dominik Vidović, Dario Radek, Erik Trajbar i Matija Žarković zauzeli su prvo mjesto kao ekipa i plasirali se na završnicu Prvenstva Hrvatske.

U kategoriji mlađih juniorki, pojedinačno 1. mjesto osvojila je Ema Radek, a čakovečka ženska gimnastička ekipa u sastavu Ema Radek, Tea Zember, Lana Kirić, Ida Mihalović i Zala Bedić osvojila 2. mjesto.

Kod mlađih seniorki, pojedinačno 2. mjesto osvojila je Leona Radek, a ekipa u sastavu Leona Radek, Ena Škoda, Tena Župančić i Ana Hemetek je bila treća.

Ekipno 5. mjesto osvojile su i mlađe kadetkinje (Nella Makar, Ria Hatlak, Alana Takač, Tia Herman i Nika Kolar), a zapažene nastupe imale su Hana Kralj i Eva Novak u kategoriji djevojčica obavezni program te Vita Petek i Tena Krznar u kategoriji kadetkinja.

Iz čakovečkog kluba čestitaju na osvojenim medaljama, pohvaljuju sve natjecatelje koji su nastupili te ističu kako je i ovaj rezultat posljedica kvalitetnog i studioznog rada kojeg su s mladim vježbačima tijekom proteklih mjeseci odradili treneri Marija Zadravec, Domagoj Dominić i Matija Novak. Nakon serije dobrih rezultata sa sigurnošću se može zaključiti kako gimnastika u Čakovcu ima sigurnu i sjajnu budućnost.

Tomica Jakopec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja