Međimurje Press
Sport+

Plivači ČPK-a osvojili 67 medalja

REGIONALNO PRVENSTVO HRVATSKE U SISKU

Nakon gotovo četveromjesečne stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa u subotu i nedjelju, 25. i 26. srpnja 2020., u Sisku, u organizaciji plivačkog kluba Sisak „Janaf“, u 50 metarskom bazenu održano je Regionalno prvenstvo Hrvatske Regije IV.

Stanka nije previše utjecala na plivače Čakovečkog plivačkog kluba jer su nastavili tamo gdje su i stali – s osvajanjem medalja. Čakovčani su osvojili nevjerojatnih 67 medalja. Boje ČPK-a predstavljalo je 14 natjecatelja, od čega osam plivačica i šestero plivača. U konkurenciju između 163 natjecatelja iz osam klubova iz regije IV čakovečki plivači još jednom su dokazali svoju kvalitetu.

“Iskreno moram priznati da smo na ovo natjecanje išli ne znajući što očekivati. Pauza je bila toliko duga da smo imali osjećaj kao da počinjemo jednu novu sezonu ispočetka. No, na kraju je sve ispalo jako dobro. Dokazali smo da smo zadržali kvalitetu i opravdano slovimo za jedan od najboljih klubova na sjeveru” ispričao je po povratku u Čakovec trener Goran Kolarić. Također je dodao kako je natjecanje dobra uvertira za predstojeće državno prvenstvo na kojima članovi ČPK-a redovito postižu zavidne rezultate.  

Tomica Jakopec dip.novinar

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja