medjimurjepress@gmail.com

Proglašenje najsportaša Međimurja 28.veljače

Svečanost proglašenja najboljih sportaša Međimurja za 2019. bit će održana 28. veljače u čakovečkom Hotelu Park. Odlučio je tako Izvršni odbor Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije na sjednici održanoj u srijedu 5. veljače u prostorijama Sportskog gimnastičkog centra ATON u Nedelišću.

Na svečanosti će biti proglašeni najbolji u kategorijama: sportaš, sportašica, muška momčad i ženska ekipe te će biti podijeljene najviše županijske sportske nagrade: Godišnje priznanje Franjo Punčec i Priznanje Franjo Punčec za životno djelo.

Podsjetimo, Zajednica je raspisala Javni poziv za dostavu nominacija u navedenim kategorijama, a o izboru će odlučiti sedmero međimurskih sportskih novinara i 11 predstavnika sportova. Uz to, na svečanosti će biti podijeljena Priznanja perspektivnim sportašima, Priznanje za iznimne rezultate, Priznanje za medijsku promociju sporta i Nagrada za fair play. Osim toga, Izvršni odbor Zajednice donio je odluku o nositeljima kvalitete za 2020. na temelju pristiglih odluka strukovnih saveza.

Predsjednik Mato Kljajić izvijestio je i o ostalim aktivnostima krovne županijske sportske organizacije među kojima je i priprema za održavanje Izborne Skupštine. Naime, krajem ožujka vodstvu Zajednice istječe četverogodišnji mandat. Dodao je i kako su napravljene dvije prijave na natječaj Hrvatskog olimpijskog odbora te da stručna služba Zajednice priprema daljnje prijave. 

Tomica Jakopec

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*