Međimurje Press
Sport+

Sportsko Postignuće – Vedran Delimar!

Protekloga vikenda 9.7.2022. godine na Karting Stazi Blažon u Belici, organizirala se Automobilska utrka u organizaciji Autokluba Blacklisted iz Čakovca, pod nazivom Time Attack Race 3. Na natjecanju nastupilo je 46 vozačica i vozača. Te se bodovanu za Blacklisted Cup 2022.

Nakon pobjede u klasi u Centru Čakovca, Vedran Delimar, sa svojim novo složenim VW POLO R-WRC, nastavio je niz pobjeda te ponovo pobijedio u klasi P3, ispred kolege Gorana Goričanca  sa Alfom.

Ovaj puta uzeo je i pobjedu u ukupnom poretku, te nagradu za najbrži krug dana. 2. mjesto generalno zauzeo je Siniša Baksa sa Mercedesom A45 AMG, 3. mjesto generalno Tomislav Ivanjek  sa Renault Megane RS.

Kakav ludi dan jučer! Autoklub BlackListed Time Attack utrka na Karting Stazi Belica.

Uzeo sam Generalku!

Konačno se sve poklopilo! Trening odvozili, staza uska, zavoj na zavoju, hrapavi asfalt. Prva trka na starim slikovima, odvozio neko vrijeme 1:01:xxx ništa obećavajuće, 1. U klasi, generalno jedno 10. Onda sam se malo zainatio, stavio nove gume i odvozio vrijeme 56.400, najbrži krug dana! Sve se promijenilo, idemo u 3. Trku dana, krenuo odlično, napravim krug zagrijavanja, relativno dobro vrijeme, i nevjerojatno 100 metara prije cilja mjernog kruga puknu mi svih 6 šarafa na poluosovini lijevoj i ostajem bez pogona, ali prošao sam nekako cilj i zabilježio se u vrijeme. Kreću kalkulacije, zbrajanja i bilo je dosta- govori Velimir.

2 zbrojene vožnje: 1. Mjesto Ukupnog poretka, 1. Mjesto u klasi P3Najbrži krug dana!

Hvala Zvonko Delimar

Hvala svim sponzorima!

Hvala DS Racing Prelog

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja