Međimurje Press
Sport+

Treće kolo lige Rudar: Fascinantni rezultati na trećem kolu!

U subotu, 03. srpnja stigli smo do polovice, trećeg kola lige „Rudar“. Liga se sastoji od šest kola, a sada trkači imaju pauzu do rujna od lige „Rudar“, jer je sljedeće četvrto kolo najavljeno za prvi vikend u rujnu. Prekrasno vrijeme koje je pratilo trkače odraz je i fascinantnih rezultata pojedinaca na stazi od 3,1 km i 8 km. Ukupno je nastupilo 117 trkača, raspoređenih u dvije skupine, oni za kraću i dužu stazu. Usprkos radovima koji se odvijaju na jednom manjem dijelu staze, nije smetalo Aleksandru Novak da bude najbrži u konkurenciji na stazi od 3,1 km,  dok je u ženskoj kategoriji najbrža bila Iris Jambrešić. Na glavnoj stazi od 8 km najbrži je bio Saša Horvat, dok je u ženskoj kategoriji najbrža bila Martina Bezek.

Aleksandar Horvat Martina BezekIris Jambrešić

Saša Horvat

Organizator se maksimalno potrudio da doprinose zadovoljstvo trkača kojih je sve više zainteresiranih da svoje slobodno vrijeme iskoriste u prirodi na svježem zraku s aktivnošću trčanja. Valja spomenuti kako je grad Mursko Središće donirao desetak putokaza za trku, a koji su postavljeni od strane djelatnika Murs Ekoma diljem staze.

Organizatori svima zahvaljuju na angažmanu oko utrke, jer bez njih ne bi bilo moguće organizirati ovako kvalitetnu trkačku sezonu. Pozivaju da svi zajedno odmorimo kroz ljetne praznike negdje u hladovini, i pripremimo se za jesen kada slijedi sama završnica lige. Također pozivaju da sve obavijesti, kao i rezultate i fotografije s utrka možete pratiti na web stranici Trkačkog kluba Rudar ili na Facebook grupi TK Rudar.

Trkački klub Rudar

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja