Međimurje Press
Policija

Policija traga za nestalim muškarcem!

Nestali muškarac pronađen mrtav

Policijski službenici interventne policije Policijske uprave međimurske su na području Štefanca pronašli, na žalost, mrtvog nestalog muškarca.

Mrtvozorničkim pregledom je utvrđeno kako smrt nije nastupila kao posljedica nasilnog djela, dok će se tijekom sutrašnjeg dana provesti obdukcija radi točnog utvrđivanja uzroka smrti.

Zahvaljujemo građanima i medijima na iskaznoj potpori u cilju pronalaska nestale osobe.

Pu međimurska

 

Pozivamo građane da ako imaju saznanja o toj osobi da o tome odmah izvijeste najbližu policijsku ophodnju ili nazovu policiju na 192

U ponedjeljak, 22. siječnja 2024. godine u jutarnjim satima zaprimljena je prijava nestanka osobe iz doma za starije osobe na području Štefanca.

Naime, istog dana oko 2 sata iz doma u Štefancu u nepoznatom smjeru udaljio štićenik 81-godišnjak s prebivalištem u Maloj Subotici.

Radi se muškoj osoba, visine oko 175 cm, mršave tjelesne građe, kratko ošišane sijede kose, plavih očiju, obučen u pidžamu, donji dio tamno plave boje i majicu svijetlo sive boje te papuče dok isti sa sobom nije ponio nikakve osobne dokumente, novac niti mobitel.

Pozivamo građane da ako imaju saznanja o toj osobi da o tome odmah izvijeste najbližu policijsku ophodnju ili nazovu policiju na 192.

Pu međimurska

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja