medjimurjepress@gmail.com

Međimurska županija raspisala Javni poziv za dodjelu jednokratnih novčanih potpora građanima

Međimurska županija je 1. lipnja 2020. godine raspisala Javni poziv za dodjelu jednokratnih novčanih potpora građanima koji su ostali bez posla uslijed epidemije uzrokovane virusom COVID-19 u vremenskom razdoblju od 19. ožujka 2020. godine pa do 31. svibnja 2020. godine.

Cilj Poziva je ublažiti negativne financijske posljedice građanima zbog gubitka posla u navedenom razdoblju, a pravo na jednokratnu novčanu potporu mogu ostvariti građani koji su državljani Republike Hrvatske i imaju prebivalište prijavljeno na području Međimurske županije i koji su u razdoblju od 19. ožujka pa do 31. svibnja 2020. godine evidentirani kao nezaposleni u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područnom uredu Čakovec ili ispostavi u Prelogu ili Murskom Središću, a kao razlog otkazivanja ugovora o radu je epidemija virusa COVID – 19.

Financijska sredstva za ovaj Poziv osigurana su u Proračunu Međimurske županije za 2020. godinu te će putem Javnog poziva biti dodijeljena građanima koji ispunjavaju propisane uvjete. Iznos jednokratne financijske potpore po pojedinom prijavitelju iznosi 1.000,00 kn.

Postupak prijave detaljno je opisan na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije, a rok za podnošenje prijava je 30. lipanj 2020. godine.

Link za prijavu:

http://medjimurska-zupanija.hr/2020/06/01/javni-poziv-za-dodjelu-jednokratne-novcane-potpore-gradanima-koji-su-ostali-bez-posla-uslijed-epidemije-uzrokovane-virusom-covid-19/

(mk)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*