Međimurje Press
Županija

Nezavisni kandidat Dejan Levačić najavio službenu kandidaturu za župana!

Službenu kandidaturu za župana Međimurske županije danas na upriličenoj konferenciji za novinare u čakovečkom Hotelu Park objavio Dejan Levačić

Kandidatura je najavljena uz potporu stranke Domovinskog pokreta

Kako je Levačić napomenuo, zajedničkom sinergijom iskustva i mladosti tijekom kampanje ponudit će biračima novu, učinkovitu, proaktivnu i inovativnu kampanju kroz 5 točaka programa. To su: Industrijska konoplja, Bitcoin i rudarenje, Multifunkcionalni centar za mlade, Automotodrom te Sigurna županija.

Želim stvoriti uvjete da svi oni mladi koji se žele baviti proizvodnjom konoplje u medicinske svrhe, kozmetikom, ali i  sve proizvode koji su na tržištu vezane uz od konoplju, imaju poticajnu podršku županije.

Objašnjavajući dijelove programa, nastavio je….

  • Što se tiče Bitciona i rudarenja, moram napomenuti da se Međimurska županija mora pripremiti za sljedećih 5-10 godina kao tranzicijsko mjesto koje će iskoristiti
    dvije hidroelektrane koje su specifične u našem Međimurju. Putem rudarenja svaki će se građanin moći uključiti u projekt i imati sam svoje prihode, gdje će moći prodavati i trgovati kriptovalutom. Ako to ne iskoristimo tu blockchain tehnologiju, nećemo biti u okvirima razvoja i propustit ćemo veliku priliku. Multifunkcionalni centar za mlade točka je našeg programa prvenstveno radi toga, što posljednjih desetak godina svi pričaju o mladima. A je li netko pokušao napraviti nešto za njih? Nije! U tom segmentu objedinit ćemo ih klubski, gdje će se moći družiti i ono što nikad nisu imali radiju postaju i studentsku televiziju. Sve to kako bi svoje inovativne ideje mogli približiti svojoj generaciji.
    Segment Automotodrom predviđa dužinu staze od 3,6 km, na 24 hektara. Planiramo ga koristiti za prezentaciju automobila, motocikla, zaštite opreme, gdje će HGSS, policija, Hitna pomoć, raditi svoje promocije, održavati namjenski sajmovi. Isto tako održavati specifične utrke.

Tin Hrgović iz Domovinskog pokreta, kandidat za zamjenika župana Međimurske županije napomenuo je da mu je kao predsjedniku Domovinskog pokreta za Međimursku županiju čast što daje podršku Levačiću. Naime, članovima Domovinskog pokreta nije važna članska iskaznica nego povjerenje u čovjeka koji ima znanje i sposobnosti za poboljšati živote svoje lokalne zajednice. Dodao je, kako mladi trebaju biti pokretač promjena u društvu i za to im treba dati priliku. Pitanje sigurnosti ključno je pitanje za našu županiju. Nakon prosvjeda u Čakovcu ništa se nije promijenilo i zato sam se odlučio politički aktivirati. Politika je ta koja je stvorila pitanje suživota i politika je ta koja taj problem jedina može riješiti. Ne da može nego mora. Dat ćemo sve od sebe da mladi ljudi ne iseljavaju iz Međimurja.

Odgovarajući na novinarsko pitanje našeg portala, ne smatra li da je aktualni župan prejaki kandidat u ovom trenutku, Levačić je dogovorio:

„Prije tri godine kada sam radio najveći parfem na svijetu i tada sam upisao Međimursku županiju na kartu svijeta. Imao sam konkurenta šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata iza kojeg je stajala cijela njegova Vlada i koja je u njega uložila 20 milijuna dolara. Usprkos toga pobijedio sam. Iz svoje garaže pobijedio sam Šeika i dan danas se time ponosim. Matiju Posavca kao sadašnjeg župana respektiram. Ali, ističem s ove govornice, sa svojom ekipom ponovno iz garaže krećem, neću reći u bitku nego u jednu novu avanturu, gdje sam siguran u svoju pobjedu”.

(rd)

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja