Međimurje Press
Županija

Danas vas očekuje zanimljiv program u sklopu Dana Međimurske županije od znanosti do kulinarstva

U nastavku bogatog programa posvećenog Danima Međimurske županije, danas je Tehnološko-inovacijski centar Međimurje domaćin informatičkih radionica za poduzetnike, a program se od 9:30 nastavlja u Dječjem vrtiću Pčelice u Ivanovcu, gdje će se održati radionica Heklice poklanjaju.

U Muzeju Međimurja Čakovec, u Muzejskom informativnom centru u palači Zrinskih, od 10 sati započinje Tjedan Festivala znanosti. U sklopu ove edukativne manifestacije, do 27. travnja 2024. godine, MMČ će u suradnji s Gimnazijom Josipa Slavenskog Čakovec, Učiteljskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu – Odsjekom u Čakovcu, s Međimurskim veleučilištem u Čakovcu, te čakovečkom Knjižnicom Nikola Zrinski održati niz radionica.  Edukativni programi namijenjeni su djeci i umirovljenicima, a središnja tema, a obilježit će se i brojne obljetnice.

Od 18 sati, u Scheierovoj zgradi bit će predstavljen priručnik za osposobljavanje polaznika za jednostavne poslove u zanimanju kuhar,  nazvan Osnovne vještine kuhanja. Autori ovog priručnika su stručni učitelji iz ovog područja u Srednjoj školi Prelog Anica Naranđa i Krunoslav Tilošanec.

Slzužba za poslove župana

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja