Novogodišnja čestitka gradonačelnika Grada Čakovca

Povodom Nove godine, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, građankama i građanima Čakovca i Međimurja uputio je čestitku u kojoj stoji:

„Drage sugrađanke i sugrađani!  

            Godina koja je na izmaku bila je puna izazova, događanja, uspona i padova, početka i završetka mnogih planova i konkretnih projekata. Što se tiče nas u Čakovcu, zbrajajući sve što je napravljeno u proteklih 365 dana, možemo biti zadovoljni.  

            Protekla godina ne bi bila uspješna da nije bilo svih vas, građanki i građana ovog grada. Zahvaljujem se još jednom svima onima koji su u proteklih godinu dana svojim djelima, rezultatima i postignućima promovirali Čakovec širom Hrvatske i svijeta, te naš grad učinili još boljim. Čakovec je uvijek bio grad svojih stanovnika, a iz godine u godinu to iznova potvrđujemo.

            U novoj godini svima želim najprije puno zdravlja i osobnog zadovoljstva. Želim da iduća godina bude  bolja nego ova, da na njenom završetku zbrajamo sve novo što smo zajedno učinili za naš grad. Učinimo naš Čakovec ljepšim i boljim, gradom koji će i 2018. godini biti primjer ostalima, sredina u kojoj je lijepo živjeti i raditi. 

             Sretna Vam i uspješna nova godina!

gradonačelnik

Grada Čakovca 

Stjepan Kovač

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*