HR Top lista prodaje

Tram 11 najprodavaniji prošlog tjedna

Prema prošlotjednim podacima s više od 160 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, među najprodavanije ušao je album koji su obožavatelji benda Tram 11 željno iščekivali. Direktno na prvo mjesto pozicioniralo se CD i DVD izdanje Jedanajstica u Domu sportova u izdanju Menarta, snimljeno na koncertu održanom u Domu sportova u studenom 2017. godine.

Na ovom, njihovom prvom live albumu, nalazi se ukupno 15 pjesama na CD-u i 22 na DVD-u, a među njima su najpoznatiji hitovi benda poput Kaj ima, lima?Pad sistemaMalu na stranuSamo kod nas i drugi. Za ovaj povratnički koncert, Tram 11 rasprodali su veliku dvoranu Doma sportova, a izgledno je da će i album biti jednako popularan hit među njihovim obožavateljima.

Drugo mjesto zauzimaju Zoran Predin & Damir Kukuruzović Django Group s izdanjem Croatia Recordsa naziva Zoran pjeva Arsena. Slijede ih Električni orgazam na trećem mjestu i izdanje Original Album Collection koje također izdaje Croatia Records.

Na stranoj listi prodaje, prvu poziciju zauzima Madonna s albumom True Blue, čiju prodaju u Hrvatskoj zastupa Dancing Bear. Na drugome je mjestu također njezino izdanje i to pod nazivom La Isla Bonita. Treću je poziciju zauzelo izdanje Bohemian Rhapsody (The Official Soundtrack) grupe Queen.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_15. tjedan
Top lista prodaje_strana_15. tjedan

Fotografija: Igor Glavaš

Email Marketing Powered by Mailchimp

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*