medjimurjepress@gmail.com

Novi album Damira Kedže pri vrhu top liste prodaje

Otkako je Croatia Records prije dva tjedna izdala novi studijski album Damira Kedže, Poljubi me sad po prvi put dolazi na visoko drugo mjesto top liste prodaje albuma u fizičkom izdanju!

Na albumu se nalazi dvanaest pjesama i dvije kao bonus tracks, a predstavljaju Kedžin predan rad u zadnjih nekoliko godina. Autor većine pjesama, istovremeno moderno zabavnih i baladno ljubavnih melodija, poput Vidi se izdaleka, Ljubavi moja, Poljubi me sad, je vrsni Ante Pecotić. One su u Damirovoj besprijekornoj interpretaciji došle do svojeg punog izražaja. Prisjetimo se također da je Damir Kedžo pobijedio na Dori i nastupio na Eurosongu s pjesmom Divlji vjetre, koja je na ovom albumu izdana u remix verziji. Osim studijski snimljenih pjesama, na albumu se nalaze i live verzije Sve u meni se budi, Ronim na dah, Korijen u pijesku te kultne pjesme 365. 

Ostatak autorske ekipe čine Sanja i Miroslav BuljanFayoBoris Đurđević, Igor IvanovićBojan Shallamon ShallaAntonija ŠolaDominik ŽagmešterMatija Rodić, Šveđani Albin Nordqvist i Sebastian Zelle te Tom Waltz. Za aranžman je zaslužan Zvonimir Radišić.

Vjerujemo da će jedan od najboljih muških vokala svojim iskrenim, predanim i neoporecivim potencijalom nastaviti osvajati publiku i čvrsto etablirati svoje zasluženo mjesto na domaćoj glazbenoj sceni

Untitled design (33)
Damir Kedžo, Dora

Još je jedan ljubavni album ostvario novi ulaz na deveto mjesto top liste prodaje, a radi se o novom studijskom albumu Bolje da se volimo, popularne pjevačice i televizijske voditeljice Cecilije. Uz album, kojeg izdaje Croatia Records, pjevačica je objavila i videospot za istoimeni hit singl.

Autori te ljetne poslastice i ostalih hitova s albuma je neponovljivi tim Dušan Bačić i Bojan Dragojević. Kraljica tamburaške glazbe i pop zvuka ovim albumom ponovo potvrđuje svoj glazbeni status.

Untitled design (34)Cecilija, Bolje da se volimo, Croatia Records

Na prvo mjesto ljestvice ovog je puta došao album Festival zabavne glazbe: Split 2020, a na trećem je mjestu reizdanje albuma Angel’s Breath, istoimene skupine. Oba albuma donosi Croatia Records.

Kad je riječ o poretku prodaje stranih albuma, sam vrh ljestvice i dalje drži album Rough and Rowdy Ways, Boba Dylana, koji na naše tržište donosi Menart. Iznenađenje na stranoj listi je poljski jazz album Arctic Riff, poznatog Marcin Wasilewski Trija & Joea Lovana. Album je osvojio visoko drugo mjesto, a na hrvatsko tržište ga postavlja Dancing BearUniversal Music Hrvatska na naše tržište donosi album Paula Wellera, On Sunset, koji se na listi našao na trećem mjestu.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje i internetskih trgovina diskografskih kuća.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

Top lista prodaje_domaća_30.tjedan
Top lista prodaje_strana_30.tjedan

Fotografije: Croatia Records

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*