Međimurje Press
Glazba

Heidi šeće psa objavljuje novi singl “Lica”!

Nakon što su prošle godine objavili svoj prvi studijski album koji su pohvalili i publika i struka, pop rock bend Heidi šeće psa objavljuje novi singl “Lica” koji je ujedno najava njihovog velikog koncerta u zagrebačkom klubu Boogaloo 19. studenog, zajedno s bendom Lili Gee.

Sviračka energija benda Heidi šeće psa razbuktava se na live nastupima čemu je svjedočila i oduševljena publika na koncertu u sklopu ovogodišnje biciklijade u Samoboru, a svirke u Hard Placeu i Kulturnom centru Mesnička već su legendarne za sve poklonike benda koji pjesmama “Vuk”, “Reći ćeš mi sutra”, “Avantura”, “Proljeće”, “Uzbudljivo i sjajno” i drugima s debitantskog albuma utiskuje prepoznatljiv trag na hrvatskoj pop rock sceni.

Pjevačica Smiljana Štrbac Heidi napisala je glazbu zajedno s osnivačem i gitaristom benda Hrvojem Borošićem koji je i autor teksta te opisala svoje viđenje nove pjesme: „Lica je ljubavna pjesma sa sjetnom atmosferom u kojoj se isprepliću sjećanja na sretne dana s više ne tako sretnom sadašnjošću.  Kao i većina naših pjesama i ova je vrlo životna, vjerujem da se u njoj može prepoznati velik broj ljudi koji su proživjeli slične situacije. Unatoč neveseloj temi, pjesma je brzog ritma i ostavlja prostor za optimizam zbog nečeg novog što donosi budućnost.“

Videospot je režirao provjereni suradnik benda Dinko Čvorić Doringo čiji umjetnički senzibilitet u potpunosti prati njihovu viziju. Ovo je već dvanaesta zajednička suradnja koja je rezultirala novim artističkim videom punim simbolike, prema kreativnoj ideji Hrvoja Borošića.

Spot za pjesmu „Lica pogledjte na sljedećem linku:
https://www.youtube.com/watch?v=8IWfDD7RxYg

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja