Međimurje Press
Grad Čakovec

Novogodišnja čestitka gradonačelnika Grada Čakovca

Povodom početka nove godine, gradonačelnik Grada Čakovca uputio je čestitku u kojoj stoji:

Poštovane sugrađanke i sugrađani!

Iza sebe ostavljamo 2020. godinu, koju nitko neće pamtiti po dobrome. Pandemija koja je zadesila cijeli svijet, stavila nas je pred izazov kakav današnje generacije ne pamte. No, kao i svaka nedaća koja je čovječanstvo zadesila kroz povijest, ona je iz ljudi izvukla i ono dobro, te pokazala da možemo funkcionirati kao društvo te se osloniti jedni na druge.

Za Čakovec, godina na izmaku bila je uspješna. Unatoč ograničenjima koje je koronavirus stavio pred sve nas, uspjeli smo realizirati sve što smo planirali. Prilagođavajući se situaciji, pomagali smo građanima i tvrtkama koji su bili naviše pogođeni brojnim ograničenjima. Stanovnici našeg grada ponovno su pokazali da se na izazov koji život stavi pred njih, znaju osloniti na vlastite snage. Brojni su oni koji su u 2020-oj bili uspješni, za svoj rad i djelovanje dobivali priznanja i nagrade. Još jednom im čestitam, jer oni čine naš grad prepoznatljivim! Najiskrenije se zahvaljujem svima onima koji su sudjelovali u aktivnostima koje su se tijekom godine provodile u Čakovcu, jer naš grad uspješnim čine upravo oni.

I sljedeća godina bit će prepuna izazova. Ljestvicu smo ponovno visoko podigli, no uvjeren sam da ćemo je ponovno uspjeti preskočiti. I to zbog toga jer stanovnici Čakovca iskreno vole svoj grad, istinski s njim žive, a svake godine to i pokazuju nastojeći da bude još bolji. Upravo zbog svojih građana Čakovec je najbolji grad u Hrvatskoj i to će još dugo ostati!

Želim Vam sretnu novu 2021. godinu, ispunjenu zdravljem, srećom i uspjehom!

gradonačelnik

Grada Čakovca

Stjepan Kovač“

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja