Međimurje Press
Policija

Krađe iz kuća u Vratišincu i Čakovcu

S obzirom na to da je proteklih dana zabilježeno nekoliko krađa iz kuća, gdje su ukućani ostavili otvorena vrata pozivamo građane da ako napuštaju kuću makar i na kraće razdoblje (radi obavljanja primjerice radova u vrtu) da se pobrinu da zaključaju vrata svog doma (ključ ponesu sa sobom), a da zatvore i prozore kako bi prevenirali ovakve krađe, odnosno, gdje počinitelj koristi kraću odsutnost

U utorak, 7. svibnja 2024. godine oko podneva u Vratišincu, Ulici dr. Vinka Žganca te  nešto kasnije u popodnevnim satima u Čakovcu, Ulici Milke Trnine, nepoznati počinitelji su kroz otvorena vrata ušli u kuće te ukrali novac, nakit i druge predmete.

Materijalna šteta procijenjena je na više stotina eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenih djela krađa, podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

S obzirom na to da je proteklih dana zabilježeno nekoliko krađa iz kuća, gdje su ukućani ostavili otvorena vrata pozivamo građane da ako napuštaju kuću makar i na kraće razdoblje (radi obavljanja primjerice radova u vrtu) da se pobrinu da zaključaju vrata svog doma (ključ ponesu sa sobom), a da zatvore i prozore kako bi prevenirali ovakve krađe, odnosno, gdje počinitelj koristi kraću odsutnost.

(n.r.)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja