Međimurje Press
IzboriPolitičke stranke

Posebna pozornost sugrađanima treće životne dobi!

Kandidat za gradonačelnika Čakovca Tomislav Marković i kandidat za zamjenika župana Nikola Hren važan dio svog programa posvećuju sugrađanima treće životne dobi.

Stoga su u ugodnom posjetu i razgovoru s umirovljenicima saslušali njihove potrebe i prijedloge, a bilo ih je, poput čišćeg grada i posebnog parka za životinje.

U Dom za starije i nemoćne osobe Novinščak u Čakovcu je 140 zadovoljnih korisnika, u smještaju prve kategorije, s puno aktivnosti, veselja i zabave. Bave se štrikanjem, imaju organiziran zbor, rekreaciju, igraju društvene igre i odlaze na izlete i šetnje. Takav primjer unutar doma, mora se prenijeti i na naš Čakovec, ističu HDZ-ovi kandidati za zamjenika međimurskog župana i gradonačelnika Čakovca.
Najavljuju da će u suradnji s umirovljeničkim udrugama osigurati dovoljno aktivnosti za sugrađane treće dobi, na pravedan način podijeliti uskrsnice i božićnice, u suradnji s Maticom umirovljenika te osigurati više sredstava za neprofitne organizacije u kojima su umirovljenici najviše aktivni, poput KUD-ova.

ŽO HDZ

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja