Međimurje Press
Izbori 2021 Političke stranke

Saša Horvat novi mandat načelnika Općine Šenkovec traži preko Nezavisne liste Matije Posavca

Aktualni načelnik Općine Šenkovec Saša Horvat na predstojeće lokalne izbore izlazi kao zajednički kandidat koalicije koju čine: Nezavisna lista Matije Posavca, Hrvatska stranka umirovljenika i Hrvatska seljačka stranka. Osim što će Saša Horvat biti njihov zajednički kandidat za načelnika Općine Šenkovec ova će koalicija imati i zajedničku listu za Općinsko vijeće Općine Šenkovec.

Postignuća u protekla dva mandata načelnika Saše Horvata velikim dijelom su i rezultat kontinuirane suradnje sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem koji je pružao punu podršku svim razvojnim projektima Općine Šenkovec.

Najvažniji projekti koalicije koja podupire Sašu Horvata u narednom mandatu su: projekt rekonstrukcije 8 ulica sa zbrinjavanjem oborinskih voda u Šenkovcu, projektiranje i izgradnja Kulturnog centra s DVD spremištem, uređenje Trga svete Jelene, modernizacija javne rasvjete u Šenkovcu i Knezovcu novim LED rasvjetnim tijelima, proširenje sportskih sadržaja SRC Gorčica, kao i niz drugih projekata kojima će se unaprijediti kvaliteta života svih stanovnika Općine Šenkovec.

Nadamo se i želimo da Saša Horvat kao načelnik Općine Šenkovec zajedno sa svojim timom u narednom mandatu 2021. – 2025. realizira planirane projekte u naseljima Šenkovcu i Knezovcu koji će mještanima Općine Šenkovec omogućiti kvalitetniji i ljepši život – izjavili su članovi Nezavisne liste Matije Posavca,

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja