Međimurje Press
IzboriPolitičke stranke

Kandidat za načelnika Općine Domašinc i kandidatkinja za zamjenicu Slobodne Hrvatske

Marko Bubek
Rođen je 18.01.1985. g. u Čakovcu. Završio je srednju školu Tioš, smjer autolimara. Djeluje kao poduzetnik, a njegova tvrtka GARDEN-MAL bavi se uređenjem i održavanjem travnih površina. Obiteljski je čovjek i otac tri sina. U braku sam 16 godina.
Predsjednik je ogranka SH Domašinec, a stranci je pristupio zbog drugačijeg pristupa i pogleda  od ostalih stranaka. Svojom kandidaturom  želi se aktivno uključiti u promjene koje su nužne za općinu Domašinec.
Cilj mu je poticati poduzetništvo kao glavni kotač razvitka lokalne sredine.
Domašinec uz kvalitetno vođenje može biti oaza mirnog života – zaključuje Bubek.
Lucija Strahija
Rođena je 15.12.1999. u Čakovcu. Završila je srednju školu, smjer hotelijersko-turistički tehničar. Trenutno studira  na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, smjer kultura i turizam. Poslove koji su vezani uz njenu struku radi uz nastavak školovanja.
Kako bi u našoj državi bilo bolje, odlučila sam se za stranku Slobodna Hrvatska. Plan ove stranke mi je privukao pažnju jer se ona konkretno, na terenu bori kako bi svaki građanin imao ista prava pred zakonom.
Cilj mi je zadržati mlade i osigurati im radna mjesta u općini Domašinec i Međimurju te spriječiti njihov masovni odlazak. Želimo ostati doma, u Domašincu – navodi Lucija.
(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja