Međimurje Press
IT

Nakon europskog predstavljanja u Beču, Huawei nova 9 pametni telefon službeno je predstavljen i hrvatskoj publici!

Nedugo nakon europskog predstavljanja u Beču, Huawei nova 9 pametni telefon službeno je predstavljen i hrvatskoj publici. U intimnom okruženju u centru Zagreba, Huawei je predstavio uređaj u partnerstvu s Goranom Jovićem, poznatim hrvatskim putopiscem, fotografom te zaljubljenikom u prekrasne krajolike.

Goran se s Huawei nova 9 telefon druži već nekoliko tjedana, a istaknuo je kako se veseli testirati ga i na skorašnjim putovanjima. Okupljenima je predstavio funkcije kamere Huawei nova 9 pametnog telefona te je podijelio s njima trikove zanata – kako savršeno uslikati popularni selfie, portret, širokokutnu fotografiju, te kako uslikati dobru noćnu fotografiju.

Ovaj pametan telefon mami poglede svojim dizajnom i estetikom te ističe osobni stil svakog korisnika. Nova 9 u prodaji je dostupan po preporučenoj prodajnoj cijeni od 3.899,00 HRK kod svih Huawei prodajnih partnera.

„Nova 9 odličan je uređaj za uslikati brzu fotografiju. Ultra lagan i praktičan za svakodnevnu primjenu, širokog zaslona odličan je suputnik na svim mojim putovanjima kada god želim zabilježiti važan trenutak. Bitno mi je imati uz sebe siguran telefon s dugotrajnom baterijom i izvrsnom kamerom.“, izjavio je Goran Jović. „Obzirom na moje obaveze najvažnija mi je pouzdana baterija s brzim punjenjem, te paletom različitih funkcija kamere“, nastavio je Goran Jović

Upravo zahvaljujući sustavu Ultra Vision kamere, koji uključuje 50MP glavnu kameru, 8MP ultraširokokutnu kameru, 2MP dubinsku kameru i makro kameru od 4cm, korisnik  može maksimalno iskoristiti bogate značajke kamere za stvaranje portreta ili noćnog načina fotografiranja. Funkcije na nova 9 telefonu Exreme Night Shoot i Night Portrait jamče visokokvalitetno fotografiranje u svijetlom, ali i mračnom okruženju. Bez obzira šetate li noću gradom ili ste pri slabijem osvjetljenju, fotografije će ispasti savršeno.

Katarina Lucija Golubić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja