medjimurjepress@gmail.com

Kada slavi “stari muzikaš”…

3O GODINA BRAKA JASMINE I DRAGECA NOVAKA IZ GORNJEG HRAŠĆANA

Tako vam to izgleda kad “stari muzikaš” slavi godišnjicu braka. Dakle, Drago Novak Buco, rodom iz Nedelišća, dugogodišnji bubnjar, a danas vlasnik Stolarije D&D u Gornjem Hrašćanu, svoju Jasminu Gašparlin iz G.Hrašćana, oženio je prije ravno 30 godina. I sad su htjeli to skromno obilježiti, pa su pozvali najbližu rodbinu i uski krug prijatelje.

I došli su svi. No, jedna grupa bila je posebna, prošla je selom kao nekad pravi svatovi i izazvali suze radosnice kod slavljenika. Ukratko: prijatelji glazbenici su se okupili na početku Varaždinske ulice, uzeli instrumente i, uz glazbu i u pratnji supruga, prošli selom. Saksofon je svirao Željko Horvat, trubu Marko Prepelić, trombon Petar Prepelić, harmoniku Dean Mošmondor, bubanj Željko Novak i doboš Drago Jurgec Đuza. Bio je tu i “fendri” Miljenko Vizinger Mićo koji je promatračima natakao i dijelio vino, a oni su cijelim putem oduševljeno pljeskali.

Prije ulaska u šator, mladence Jasminu i Drageca, pozdravio je “ceremonijal mešter” Željko Novak, a onda se uz kolo ušlo za table. Slavljenici su goste poslužili odličnim jelom i pićem, a rezali su i tortu uz asistenciju punica. Baš lijepo. Inače, veselica je trajala do jutra, a posao su odlično odradili i članovi pomlađene glazbene ekipe “Meteora“.

(ij)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*