Međimurje Press
Sport+

3. Nagrada Grada Preloga 2023. – Fletni i Stekli

U subotu 13.5.2023. održana je utrka autoslaloma za Prvenstvo Centralno Europske Zone, Prvenstvo Hrvatske i Otvoreno Prvenstvo Zagreba u Prelogu pod nazivom 3. Nagrada Grada Preloga 2023. – Fletni i Stekli u organizaciji AKK DS Racing Prelog i tehničkom izvođenju Auto Klub Delta.

Prijavljeno je bilo 71 vozačica i vozača iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije i Federacije Bosne i Hercegovine dok ih je do cilja uspješno došlo 56. Nakon mokrog treninga uslijedile su zahvaljujući trudu i mudroj odluci organizatora da ubrza satnicu 3 suhe vožnje na opće oduševljenje publike i vozača. Staza je bila brza, tehnički zahtjevna i svojim ritmom pridonijela minimalnom broju sitnih izlijetanja gdje je najviše nastradao ponos vozača.
Najfletniji i najstekliji vozač u ukupnom redoslijedu CEZ-a i Prvenstva Hrvatske je bio Nenad Damarija (ujedno i najbrža pojedinačna vožnja) iz Auto klub Pula-Rovinj , dok ga je na 2.mjestu slijedio Goran Sruk iz AUTO KLUB Dubrava, a 3.mjesto je odnio Marin Leš također AK Pula-Rovinj. Damarija je i primio prijelazni pokal za pobjedu u ukupnom poretku iz posjeda klupskog mu kolege Hrvoje Belinić #dominator koji nije mogao nastupiti zbog obiteljskih obaveza no sa nestrpljenjem čekamo okršaj 2024.
Posebna zahvala dobrim ljudima koji su podizali nivo sigurnosti na manifestaciji DVD Prelog, MUP i PP Prelog i ekipi hitne medicinske pomoći.
Prvi slalom odrađen i očekuje se još 5 natjecanja od kojih je slijedeće 28.5.2023. Nagrada Grada Ploča 2023 u organizaciji AMK Racing Team Ploče.
TZ Grada Preloga

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja