Međimurje Press
Showtime

Intervju s poznatom hrvatskom influencericom Lorenom Farkač

Lorena Farkač- poznata hrvatska influencerica koja je sudjelovala u mnogobrojnim TV showovima, našla je vremena za odgovoriti na moja pitanja različite tematike te nam otkrila planove za budućnost

Sjećaš li se svojih početaka? Koliki izazov ti je bio kreiranje sadržaja za određenu publiku?

Sjećam se svojih početaka i moram priznati da mi na početku nije bio izazov stvarati sadržaj jer sam tek počela sa snimanjem i imala sam jako puno sadržaja koji sam htjela podijeliti s ljudima. No danas jednako uživam u kreiranju sadržaja kao i prije, možda čak i više.

Koji su ljudi, knjige ili filmovi najviše utjecali na tvoj sadržaj na društvenim mrežama?

Nisam veliki fan knjiga i filmova pa isti nisu imali utjecaj na mene. Kada dođe do ljudi, ne bih mogla istaknuti nikoga posebno da me inspirirao/la. Svoj sadržaj sam uvijek voljela raditi po sebi, svojim iskustvima i idejama.

Jedno od najčešćih pitanja koje se postavlja influencerima je što točno rade. Koliko na skali od 1 do 10 smatraš da je teško osmisliti drugačiji sadržaj od ostalih?

Zadnjih godina se pojavilo stvarno dosta kreatora i postalo je teško isticati se u masi. Mislim da skala varira do kreativnosti osobe i da na ovo pitanje svatko može odgovoriti drugačije.

Sudjelovala si reality showu. Dali bi ponovila to iskustvo?

Svakako bih ponovila to iskustvo, ali možda u nekom drugom showu – samo ovoga puta ne ljubavnom ha-ha.

S obzirom na tvoj posao, susrela si se s osobama različitih karakternih osobina. Kako se nosiš s onima čija energija ti ne odgovara?

Osoba sam koja se makne od ljudi kada mi ne paše njihova energija. Možemo se mi pozdraviti ili popričati, ali nikada neću inicirati na nešto više od toga – tipa da odemo na piće i da se družimo van krugova gdje smo se upoznali.

Tvoj idealan tip muškarca?

Smiješan, pametan, ambiciozan, dobrog srca i dobrog glazbenog ukusa.

Spomenimo da si puno putovala, koja zemlja te najviše dojmila?

Zemlje koje su me najviše dojmile su zemlje u kojima sam instantno poželjela živjeti, a to su Nizozemska i Malta.

Kojim kozmetičkim preparatima za njegu kože i kose si dugo vremena vjerna?

Jako volim La Pielove proizvode. Jedni su od rijetkih proizvoda nakon kojih stvarno vidim pozitivne rezultate.

Postoji li neki savjet ili ritual kojeg se pridržavaš na svom životnom putu?

Iskreno, sve prema čemu sam težila se nekako promijenilo tako da sada samo živim život spontano i bez ikakvih očekivanja. Mislim da trebamo više uživati u sadašnjosti.

Tvoji ciljevi za budućnost?

⁠Obraniti završni, vratiti se svome biznisu heklanja, puno putovati i, nadam se, podignuti svoju karijeru na neku veću razinu.

Razgovarala: Ivana Radiković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja