Međimurje Press
Sport+

“Čakovec živi sport”

 U sklopu proslave Dana Grada Čakovca po peti puta ovog četvrtka 26. svibnja 2022. bit će održan festival sporta “Čakovec živi sport”. Na toj manifestaciji čakovečki sportski klubovi  predstavit će svoje aktivnosti na štandovima i na sportskim poligonima na području čakovečkog središnjeg Trga Republike.

Na štandovima ispred Doma Sindikata i na potezu prema Perivoju Zrinski klubovi će dijeliti letke, promo materijale, predstaviti sportske rekvizite i na lcd televizorima ili prijenosnim računalima vrtjeti promo spotove ili isječke s natjecanja. Kako uživo izgleda nogomet, košarka, rukomet, odbojka, judo, tenis, gimnastika, rolanje, stolni tenis i ostali sportovi bit će prezentirano na mini sportskim borilištima u samom gradskom središtu koji će biti prilagođeni djeci i mladima.

Čakovečki sportski klubovi predstavit će se u terminu od 9 do 12 sati. Cilj manifestacije je pokazati široku lepezu sportova koja postoji u Čakovcu i zainteresirati što veći broj mladih za bavljenje sportom. Na festival sporta “Čakovec živi sport” organizirano su pozvani polaznici vrtića i učenici čakovečkih osnovnih škola.

Vidimo se!

Zajednica sportova

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja