Međimurje Press
Sport+

Kamp za vratare u Nedelišću, pokazni trening u Kotoribi!

U Međimurju će se od 15. do 19. travnja na stadionu SRC Trate u Nedelišću pod vodstvom licenciranih trenera održati specijalizirani kamp za nogometne vratare svih uzrasta. Treneri Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić posjeduju UEFA A licencu za trenere specijaliste za vratare i nakon dobrog iskustva iz 2021. godine vraćaju se u Nedelišće.

Kamp Cotić-Starčić ulazi u četvrtu godinu rada, a osim u Nedelišću kamp za vratare održavaju i u Ravnoj Gori, a polaznici dolaze iz svih krajeva Hrvatske, pa i izvan nje. Broj polaznika je ograničen, a sva mjesta već su popunjena sredinom siječnja, u samo dva dana nakon objave o održavanju kampa.

U dogovoru s trenerima kampa za vratare, 18. travnja bit će organiziran pokazni trening za trenere vratara koji treniraju u školama nogometa diljem Međimurja, za dvije dobne skupine: U-11 i U-19. Pokazni trening održat će se u Sportskom parku u Kotoribi od 16:00 sati.

Pozivaju se treneri vratara te vratari da se priključe pokaznom treningu koji je ujedno i edukacija za trenere. Pokazni trening je besplatan za sve.

Prijave na e-mail: instruktor@mns.hr ili damirlepenjurak@gmail.com.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja