Međimurje Press
Sport+

Održan Plenum klubova I Međimurske lige i obje skupine A i B II Međimurske lige!

U prostoriji gradskih bazena „Marija Ružić“ u Čakovcu održani su plenumi klubova I Međimurske lige i obje skupine A i B II Međimurske lige

Plenum je vodio povjerenik za natjecanje Darko Jambrović uz njega ispred MNS bili još i predsjednik MNS Kristijan Antolović, dopredsjednik MNS i predsjednik Natjecateljske komisije Mišel Ganzer i instruktor za mlade MNS Damir Lepen Jurak.

Kod I Međimurske lige najviše se raspravljalo o načinu snimanja utakmica od strane pojedinih klubova. Potaknulo se i pitanje cijena ulaznica na utakmicama koja je ista već dugi niz godina, a nažalost troškovi života su nemilosrdno rasli. Jednoglasnom odlukom klubova I Međimurske lige od proljetnog dijela natjecanja cijena ulaznice biti će 30 kuna.

Govorilo se i o trajanju liječničkih pregleda koji je važeći 6 mjeseci, a po raspravi klubova trebao bi trajati godinu dana. Kako se puno raspravlja o novom sustavu natjecanja klubovima je prenijeto kakav ih scenarij čeka u proljetnom dijelu natjecanja. Klubovi su također upozoreni pa obrate pozornost na kazne igračima, tri opomene ili broj određenih utakmica.

(d.j,)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja