medjimurjepress@gmail.com

Početak sezone odbojke na pijesku!

U danima kada vremenske prilike više podsjećaju na Božić nego na početak proljeća i Uskrs stigla je zanimljiva obavijest iz Kluba odbojke na pijesku Čakovec. Naime, čakovečki klub krenuo je s treninzima, i to najranije do sada.

Prvi trening odradile su članice kluba koje su na pijesak stupile 1. travnja kada je vrijeme više ličilo na lipanjsko ljeto. Kako je objasnio predsjednik Ivan Vabec razlog ranog početka treniranja je što će već 10. i 11. travnja u Splitu započeti Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u kategoriji U-21.

“Pobjednički par plasirat će se na Europsko prvenstvo koje je zakazano za 13. do 16. svibnja u Austriji”, izjavio je Vabec, dodavši kako će čakovečke boje u Splitu predstavljati dva para; Iva Bulović i Ema Frančić te Mirjam Varga i Iva Hranilović.

Govoreći o očekivanju od nastupa u najvećem gradu Dalmacije Vabec je kazao kako se usprkos kratkom pripremnom periodu u klubu nadaju dobrom rezultatu, ali prije svega stjecanju bitnog iskustva za nastupe koji predstoje u ovoj sezoni. “2021. bit će prilično izazovna jer želimo ponoviti uspjeh od prošle godine, kada smo ostvarili nestvarne rezultate – pobjedu u Kupu i 5. mjesto u Prvoj ligi, a kadetkinje su bile treće na Prvenstvu Hrvatske”, izjavio je čelni čovjek KOP izrazivši mišljenje da će to biti težak zadatak, ali da entuzijazma ne nedostaje.

Tomica Jakopec

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*