Međimurje Press
Sport+

“Terme Sveti Martin FundRace” – pridružite se humanitarnoj utrci za Udrugu udomitelja djece Međimurja

Pridružite se prvoj humanitarnoj utrci u organizaciji Terma Sveti Martin pod nazivom “Terme Sveti Martin FundRace”, koja će se održati u nedjelju 19.11.2023. godine s početkom u 10:00 sati. Cilj utrke je skupiti humanitarnu donaciju za Udrugu udomitelja djece Međimurja uz promoviranje zdravog načina života i poticanje rekreativnih aktivnosti što je u skladu s temeljnim vrijednostima “Prvog Healthness Resorta u Europi”, a ujedno pruža i priliku za istraživanje krajolika i netaknute prirode Međimurja.

 

Okupljanje sudionika, zajedno s podjelom startnih paketa te start i cilj utrke biti će kod Hotela Terme Sveti Martin na adresi Izvorska 3, Toplice Sveti Martin, 40313 Sveti Martin na Muri. Na glavnoj utrci od 10 km, nastupiti mogu 2005. godište i stariji, a tu je i utrka građana od 5 km, na kojoj mogu nastupiti 2009. godište i stariji. Za obje utrke tu su i kategorije: juniori/ke M/ŽU21, seniori/ke M/Ž 22- 29, M/Ž 30-39, veterani/ke M/Ž40- 49, M/Ž50-59, M/Ž60-69, M/Ž70+. Prijave: online prijave na utrka.com ili uoči utrke od 08:00 sati.

Za sudjelovanje u utrci potrebna je minimalna donacija od 10,00 eura, no shodno mogućnostima sudionici se ljubazno potiču i na razmatranje većeg iznosa s obzirom da on služi plemenitoj humanitarnoj svrsi. Donacije možete izvršiti uplatom iznosa na račun Udruge udomitelja djece Međimurja s IBAN-om: HR3724840081103231705. Prilikom transakcije u podacima za uplatu navedite svoje ime i prezime uz riječ “donacija”. Donacija se također može izvršiti u gotovini prilikom prijave na dan utrke i podizanja startnih paketa. Cjelokupan iznos donirati će se Udruzi udomitelja djece Međimurja, a Terme Sveti Martin će dodatno donirati iznos u istoj visini.

Nagrade: pehari za prva tri natjecatelja odnosno natjecateljice u ukupnom poretku te za prva/e tri po kategorijama. Podjela nagrada održat će se u 12:00 sati u restoranu Quelle gdje će se prethodno upriličiti zakuska za natjecatelje. Obvezan je nastup sa startnim brojem koji osigurava organizator, a utrka se održava bez obzira na vremenske uvjete.

Informacije: mario.sever@termesvetimartin.com ili 098/187-9087 Mario Sever. Za sve natjecatelje koji to žele osiguran je popust od 15% za smještaj u resortu Terme Sveti Martin u terminu od 18. – 19.11.2023., a isti možete rezervirati na mail: info@termesvetimartin.com ili na broj telefona 040/371-111 uz napomenu da ćete biti sudionik utrke.

 

SVI NATJECATELJI NASTUPAJU NA VLASTITU ODGOVORNOST!

Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji i svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku punoljetni natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku, dok za maloljetne sudionike, kod preuzimanja startnog paketa roditelj ili skrbnik potpisuje suglasnost za sudjelovanje.

Svim prijavljenim natjecateljima do 05.11.2023. godine osigurati će se majica s logom utrke kao i drugi zanimljivi pokloni u startnom paketu.

Foto: Igor Huhoja i iStock

Saša Vugrinec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja