Međimurje Press
Sport+

U SUBOTU VESELA GIMNASTIČKA DJEČJA ZABAVA NA OTVORENOM

Najbrojniji međimurski sportski kolektiv, Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan na tradicionalni način započinje još jednu novu sezonu. Uvod u ono što klub nudi i koje trenere ima na raspolaganju bit će u subotu 2. rujna na Trgu Republike u Čakovcu od 10 do 12 sati.

Macanovci su za sve posjetitelje čakovečkog središta, a prije svega ona najmlađe, pripremili  veliku dječju zabavu. Mališani mogu očekivati napuhance, sportski poligon, glazbu, zabavu, trenere animatore i još mnogo toga. Prvom radnom subotom na otvorenom u rujnu članovi, treneri i vodstvo kluba koje je ispisalo neke od najsjajnijih redaka međimurskog sporta i službeno najavljuju pokretanje nove sezone redovitih klupskih programa.

Nakon što su tijekom ljeta marljivo radili puleni kluba Filip Ude, Marko Sambolec, Luna Sakač i natjecateljska skupina s početkom nove školske godine u Gimnastičkom klubu Marijan Zadravec Macan kreću s programima namijenjenima različitim dobnim kategorijama. Klub koji je poznat po vrhunskim rezultatima, visokoobrazovanom stručnom kadru i višedesetljetnoj tradiciji s novom školskom godinom započet će s provođenje programa u dvorani Macanovog doma i Učiteljskog fakulteta u Čakovcu. Koji su to programi može se između ostalog saznati i na mjestu događaja u subotu, ali i na službenim internet stranicama kluba, kao i na društvenim mrežama. Upravo je  vesela dječja gimnastička zabava na otvorenom jedan od najboljih načina da se iz prve ruke upozna svijet gimnastike – jednog od tri bazična sporta.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja