Međimurje Press
Sport+

ZRINSKICE DOČEKUJU AKTUALNE PRVAKINJE

Iza nas je vikend kada su naše najmanje rukometašice (mini rukomet) upisale dvije pobjede protiv Preloga, U-14 je završilo ligaško natjecanje pobjedom i samo jednim porazom u osamnaest utakmica, druga ekipa je donijela bod sa gostovanja kod Olimpije u Osijeku, a prva pak nije uspjela iznenaditi Bjelovar na gostovanju.

Pred nama je vikend u kojem Zrinskice na svom parketu dočekuju aktualne prvakinje države Lokomotivu Zagreb. U nedjelju na parketu dvorane NGC ATON Nedelišće imati ćemo priliku vidjeti nekoliko hrvatskih reprezentativki predvođenih izbornikom Nenadom Šoštarićem. Već u ponedjeljak, dan poslije utakmice, izbornik Šoštarić okuplja reprezentaciju za dvije utakmice doigravanja protiv Slovačke u kojima se odlučuje hoćemo li na svjetsko rukometno prvenstvo krajem godine. Trener Mrđen izjavio je da je svjestan da nas čeka treća u nizu vrlo teška utakmica u kojoj protivnik, Lokomotiva, mora ići pun gas jer im samo pobjeda osigurava novi naslov prvaka. Nama je cilj prije svega prezentirati se u dobrom svjetlu pred svojim navijačima, pružiti dobar rukomet i hvatati formu za završnicu prvenstva. Pruže li nam gošće priliku da im pomrsimo planove mi ćemo je znati iskoristiti istaknuo je trener Mrđen.

Osim utakmice seniorki druga ekipa gostuje kod Podravke 2 u Koprivnici, dok U-12 ekipa završava svoje ligaško natjecanje sa dvije utakmice protiv Podravke u Varaždinu.

Još jednom pozivamo navijače da u nedjelju dođu u dvoranu Aton s početkom u 16 sati bodriti Zrinskice.

Kristijan Marciuš

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja