Međimurje Press
Poljoprivreda

Izobrazba o održivoj upotrebu pesticida

Grad Prelog u suradnji s Učilištem DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih, održat će izobrazbu o održivoj upotrebi pesticida iz Modula za profesionalne korisnike – dopunska izobrazba. Ovim putem pozivaju se svi mještani Preloga i okolice koji nisu pohađali dopunsku izobrazbu da to mogu sada učiniti. Izobrazba će se održati u subotu, 28.1.2023. od 10:00 sati, u Domu kulture Grada Preloga, Trg Slobode 1, Prelog.

Isto tako upućuje se poziv na prezentaciju ostalih osposobljavanja koje Učilište DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih provodi kao što su: osposobljavanje za rukovatelja motornom lančanom pilom, rukovatelja trimerom, rukovatelja poljoprivrednim traktorom s radnim priključcima, rukovatelj kombajnom, rukovatelj viličarom, rukovatelj bagerom, voditelj obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, osposobljavanje za lovca, osposobljavanje za lovočuvara.

Za sve dodatne informacije i moguće upite pozvani ste 28.1.2023. godine u 10:00 sati u Dom kulture Grada Preloga  (Trg Slobode 1, Prelog) gdje ćete biti detaljnije upoznati sa ostalim programima za koje ste zainteresirani. Grad Prelog sufinancira izobrazbu za polaznike s područja Grada Preloga.

Željko Sokač

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja