Međimurje Press
Najave

Tradicionalna 16. Traktorijada – 3. rujna 2022.

Oldtimer klub Selnica, Grad Mursko Središće i Općina Selnica  organiziraju tradicionalnu 16. Traktorijadu ili Susret vlasnika starih traktora. Traktorijada će  se održati  u subotu 03. rujna 2022. godine. Svi sudionici  okupiti će se u Selnici kod Oldtimer muzeja” u 10,30 sati, te će u 12,00 sati krenuti u panoramsku vožnju  prema Črnoj mlaki – stanica Petric, zatim prema Murskom Središću točnije tvrtki Neores d.o.o. pa prema skeli “Fusek” Mursko Središće. Nastaviti će prema Hlapičini gdje će im domaćin biti Mjesni odbor, a svoju vožnju završit će u Koncovčaku gdje će biti podjela nagrada i priznanja.

Svi sudionici traktorijade okupiti će se u 14,30 sati na  SKELI “FUSEK” Mursko Središće. Tamo će Grad Mursko Središće osigurati okrjepu za sve sudionike i posjetitelje pa će tako Deni Vincek pripremiti ukusan grah. Za dobru atmosferu pobrinuti će se Oldtimer bend.

Ovim putem pozivamo sve zaljubljenike u traktore da se pridruže ovom zanimljivom događaju, a ukoliko je netko zainteresiran i želi se pridružiti panoramskoj vožnji traktorom molimo da kontaktira g. Šardi na broj mobitela: 098206763.

Također, molimo građane odnosno posjetitelje da na skelu “Fusek” ne dolaze automobilom kako bi bila osigurana mjesta za sudionike 16. Traktorijade.

(GMS)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja