Međimurje Press
Najave

[SVETI JURAJU NA BREGU] Prvi Vinski pohod ‘Svetog Jurja’

Općina Sveti Juraj na Bregu u suradnji s vinarima Hortus Croatiae, društvom Cipelcug i budućom Turističkom zajednicom područja „Srce Međimurja“, organizira 1. Vinski pohod Svetog Jurja

Start i ruta pohoda

Okupljanje svih zainteresiranih je u subotu 27. travnja 2024. godine od 9 sati na Forestland parku u Brezju gdje se mogu ostaviti automobili na parkingu.

Pohod obuhvaća tri vinarije i jedan seoski turizam, a prva postaja je kod seoskog turizma Geler Mali Mihaljevec, druga kod vinarije Munđarov breg u Frkanovcu, treća kod vinarije DK Dvanajščak- Kozol u Dragoslavecu, a posljednja vinarija na pohodu je vinarija Turk iz Vučetinca.

Nakon posljednje vinarije sudionici pohoda kreću prema crkvi Svetoga Jurja te nakon kratke stanke kod općinske zgrade pohod se nastavlja do početne i završne točke na Forestland parku.

Prolazi se kroz prekrasne šumske staze Općine te na taj način možete doživjeti ovaj kraj iz perspektive koju još nikad niste vidjeli. Duljina pohoda je cca 15 km. Za sve  Općina Sveti Juraj na Bregu osigurala je okrjepu i 4 bona za degustaciju kvalitetnih vina kod vinarija po Vašem izboru, a završna točka na Forestland parku je ujedno mjesto gdje je vas čeka hrana i završno druženje.

Prijave

Prijave za Pohod Svetog Jurja popunjavanjem e-prijave pod naslovom PRIJAVNICA na poveznici Najavljujemo 1. Vinski pohod Svetog Jurja

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja