medjimurjepress@gmail.com

Dani maturanata

Ponedjeljak, 13. svibnja 2019. godine

TEŠKA KRAĐA

U noći s 12. na 13. svibnja u Novom Selu Rok, Ulici maršala Tita, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovitom robom odakle je ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

OBAVIJEST

  1. “Dani maturanata – Coolijada 2019.”

Vezano uz prethodno danu informaciju, podsjećamo kako će “Dani maturanata-Coolijada 2019.”, trajati od 17. do 22. svibnja 2019. . Završni mimohod maturanata ulicama grada Čakovca održati u srijedu, 22. svibnja 2019. s početkom u 15 sati (formiranje kolone maturanata kod Ekonomske i trgovačke škole Čakovec). Završna svečanost održat će se na travnatoj površini kod SRC-a Mladost u Čakovcu (u slučaju kiše u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec), puštanjem muzike DJ-a i proglašenjem pobjednika najmaturanat / najmaturantica te najoriginalnijeg razreda.

Tijekom „Dana maturanata – Coolijade 2019.“ na području grada Čakovca organizirat će se „građanske ophodnje“, koje će sačinjavati policijski službenici i roditelji učenika završnih razreda, a zajedno će obilaziti sve lokacije okupljanja maturanata.

Između 17. i 22. svibnja 2019., policijski službenici će temeljem članka 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima (NN 76/09. i 92/14.) i članka 118. Pravilnika o načinu postupanja policijskih službenika (NN 89/10. i 76/15.), poradi sprječavanja kaznenih djela koja se progone po službenoj dužnosti i prekršaja, na području grada Čakovca obavljati snimanje javnih mjesta audio – video uređajima, i to u:

petak, 17. svibnja, od 12 sati do 20 sati,

ponedjeljak, 20. svibnja, od 12 sati do 20 sati,

utorak, 21. svibnja, od 12 sati do 20 sati,

srijedu, 22. svibnja, od 12 sati do 24 sata.

Kako bi obilježavanje ovih dana prošlo sa što manje posljedica apeliramo na maturante da svojim ponašanjem i postupcima ne ugrožavaju vlastitu sigurnost, te sigurnost građana i imovine, da prekomjerno ne konzumiraju alkoholna pića, a roditeljima skrećemo pozornost da iskoriste svoje pravo i dužnost i posvete dovoljno nadzora i brige svojoj djeci te ih usmjere i potaknu na pozitivna ponašanja.

DANIJELA TURK

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*