Međimurje Press
Policija

INFO Policijske uprave međimurske za srijedu, 14. lipnja 2023. godine

Prilikom košnje trave 62-godišnji vozač traktora zadobio teške ozljede

Slika /2023/Ilustracije nove Ford/Krupan kadar 5.JPG

U samom početku prevrtanja vozač je uspio skočiti s traktora, ali je prilikom pada na tlo zadobio ozljede

Jučer, 14. lipnja oko 8:30 sati na livadi u Banfiju, 62-godišnjak kosio je travu traktorom s pridodanim radnim strojem, tzv. „malčerom“. Prilikom košnje na većoj uzbrdici došlo je do proklizavanja kotača i nekontroliranog kretanja traktora unazad. Uslijed opisane situacije u jednom trenutku traktor se potpuno zaokrenuo te potom i višestruko prevrnuo. U samom početku prevrtanja 62-godišnji vozač uspio skočiti s traktora, ali je prilikom pada na tlo zadobio ozljede. Naknadno je zatražio medicinsku liječničku pomoć u čakovečkoj bolnici te je utvrđeno da je u događaju teško ozlijeđen.

O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo.

U požaru izgorjelo 160 bala sijena i slame

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/Image00128.jpg

Tijekom požara nije prijetila opasnost od njegovog daljnjeg širenja s obzirom da u neposrednoj blizini nema građevinskih objekata, kao ni drugih zapaljivih površina

Jučer, 14. lipnja oko 17:20 sati u Podturnu, na livadi između nasipa rijeke Mure i Tratne ulice,  izbio je požar uskladištenih bala sijena i slame, vlasništvo 56-godišnjaka.

U požaru je izgorjelo 130 bala sijena i 30 bala slame. Požar su ugasili pripadnici lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava te JVP-a Čakovec.

Tijekom požara nije prijetila opasnost od njegovog daljnjeg širenja s obzirom da u neposrednoj blizini nema građevinskih objekata, kao ni drugih zapaljivih površina.

Mjesto događaja osiguravaju policijski službenici te povremenim obilascima i pripadnici DVD-a Podturen, dok će se očevid obaviti tijekom današnjeg (15. lipnja) prijepodneva.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja