medjimurjepress@gmail.com

Kod Donje Dubrave iz spremnika teretnog automobila iscurilo gorivo

Na mjesto događaja izašli su djelatnici nadležni za održavanje prometnice te vatrogasci lokalnog dobrovoljnog društva koji su sanirali područje istjecanja goriva


Jučer, 16. lipnja 2020. godine nešto poslije 12 sati na kolniku državne ceste broj 20 između Donje Dubrave i Đelekovca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do istjecanja goriva iz spremnika teretnog automobila.

Četrdeset i petogodišnji vozač teretnog automobila s pridodanim priključnim vozilom, varaždinskih registarskih oznaka,  nije se kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega je izlaskom iz blagog zavoja u potpunosti sišao izvan kolnika, gdje je  potom prednjim dijelom teretnog automobila udario u tzv. “smjerokazni stupić” i prometni znak. Nakon toga došlo je do prevrtanja na bok teretnog automobila i priključnog vozila te ispadanja tereta. Ujedno, iz spremnika teretnog automobila iscurilo je pedesetak litara goriva.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici nadležni za održavanje prometnice te vatrogasci lokalnog dobrovoljnog društva koji su sanirali područje istjecanja goriva.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 45-godišnji vozač novčano je kažnjen.

U vremenu od 19,35 do 21,05 sati kolnik državne ceste broj 20 na mjestu događaja prometne nesreće bio je zatvoren za sav promet zbog izvlačenja teretnog automobila i pridodanog priključnog vozila te se odvijao obilaznim pravcima.

(rg)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*