Međimurje Press
Policija

Muškarac osumnjičen za krađu novca iz ugostiteljskog objekta u Čakovcu

Muškarac osumnjičen za krađu novca iz ugostiteljskog objekta u Čakovcu

Protiv osumnjičenog 32-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad 32-godišnjakom utvrđeno je kako je počinio kazneno djelo krađe. Sumnja se da je u ponedjeljak, 18. ožujka ove godine u poslijepodnevnim satima u Čakovcu, u ugostiteljskom objektu u Ulici Matice hrvatske, iskoristivši kraću odsutnost djelatnika, iz ladice šanka ukrao novac. Materijalna šteta procijenjena je na 140 eura.

Protiv 32-godišnjaka (višestruki recidivist u počinjenju kaznenih djela protiv imovine) zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

U noći s petka na subotu akcija “Četiri ubojice u prometu”

Akciju će od 20 do 4 sata provesti policijski službenici u sastavu mobilnog tima Policijske uprave međimurske

U noći s petka na subotu (22. na 23. ožujka 2024.) od 20 do 4 sata policijski službenici u sastavu mobilnog tima Policijske uprave međimurske, provest će pojačane aktivnosti iz akcije “Četiri ubojice u prometu”.

Aktivnosti iz akcije prvenstveno će biti usmjerene na suzbijanje svakog grubog kršenja prometnih propisa s naglaskom na prekršaje upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola i/ili droga, nepoštivanja ograničena brzine kretanja vozila, nekorištenja sigurnosnog pojasa na prednjim i stražnjim sjedištima u vozilu te nepropisnog korištenja mobilnih uređaja tijekom vožnje.

Radovan Gačal

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja