Međimurje Press
Policija

Ozljeđena 52-godišnjakinja kod Oporovca…protuzakoniti lov i ribolov!

Jučer, 21. siječnja 2021. godine oko 6 sati na kolniku lokalne ceste nedaleko Oporovca (prometnica uz drenažni kanal akumulacijskog jezera HE Dubrava), dogodila se prometna nesreće u kojoj je ozlijeđena 52-godišnjakinja.

Vozačica Mazde, čakovečkih registarskih oznaka, rođena 1997. godine, brzinu kretanja nije prilagodila osobinama ceste (zavoj), stanju ceste (kolnik mokar) te vidljivosti (noć) zbog čega je u desnom zavoju izgubila nadzor nad upravljanjem te je u zanošenju automobilom izletjela izvan kolnika. Nakon izlijetanja prednjim dijelom vozila udarila je u smjerokazni stupić, a u nastavku kretanja u panj te potom i bočnim dijelom vozila u drvo.

Ozlijeđena 52-godišnja putnica iz automobila, vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje joj je pružena liječnička pomoć, dok će se težina zadobivenih ozljeda naknadno okvalificirati.

PROTUZAKONITI LOV I RIBOLOV

Nepoznati počinitelj iz vatrenog oružja ustrijelio košutu

Jučer, 21. siječnja 2021. godine u kasnim poslijepodnevnim satima u predjelu zvanom “Gomba kut”, nedaleko graničnog prijelaza Goričan, nepoznati počinitelj iz vatrenog oružja ustrijelio je košutu, koja je uginula. Počinitelj je potom s uginule divljači skinuo meso. Visina materijalne štete utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva lokalnog lovačkog društva.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela protuzakonitog lova i ribolova.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja